Forum (100519 berichten)

Populaire forums

Overige forums

Sigarenbandjes algemeen > Sortering binnen een reeks

6 berichten

user-1713548 216 berichten Wat is de automatiche sorteervolgorde? Kijk bvb naar 5575883, deze maakt deel uit van Nederlandse bekende personen (zilver) van 120 items. Ga in de catalogus via ingang Reeks, dan kom je op die 120 items. Deze zijn automatsch gesorteerd op Serie (Serie is trouwens een zeer verwarrende benaming voor Reeks, dus dit betekent absoluut niets. Als ik via ingang Reeks maar 1 Reeks heb, moet je niet sorteren hierop). Ze hebben allemaal hetzelfde jaar (daar kan het ook niet aan liggen), en toch staan ze niet per nummer. Zie ik iets over het hoofd?
 
Arco Catalogus manager 9,379 berichten

Binnen de Reeks wordt op nummer gesorteerd, behalve als beheerders om hun moverende redenen dat niet logisch vinden; dan kunnen zij met een speciaal veld de sortering beïnvloeden. Dat is hier gebeurd.

O ja, en dat woord Serie is in het verleden per ongeluk niet gewijzigd in Reeks. Nu wel.

 
user-1713548 216 berichten Tuurlijk Arco, geef de schuld maar aan de beheerders. ;-). Wil de schuldige uitleggen wat de bedoeling is aub. Dit is zeer verwarrend.
 
fazerco 1,900 berichten

Kies een kleur, en het word weer iets beter.

 
Frejo Catalogus beheerder 209 berichten

Ik Frejo (Frens) ben de schuldige , in den beginne had men niet zoveel keuze naarmate kon men meer uitkiezen, dit komt doordat ik een nummering op kleur heb gedaan in het beheerders veld zoals Arco al uitlegde wat verzamelaars niet kunnen zien, maar men kan gewoon nog op kleur uitsorteren, wat vroeger niet kon vandaar dat ik ze op kleur wilde zetten totdat men kon sorteren op kleur...

Zal de nummering weg halen in het beheerders veld , duurt even zijn er nogal wat..

Met vriendelijk groet,

Frens

 
Frejo Catalogus beheerder 209 berichten

Nu staat alles weer gewoon,

Als u er nog meer tegenkomt meld het even aan mij haal ik het weg ..

Alvast bedankt .

Fijne avond nog..

Frens

Reageer op onderwerp