Forum (100224 berichten)

Populaire forums

Overige forums

Beeldende kunst algemeen > Kent iemand deze gesigneerde tekening?

7 berichten

Danrobcop 11 berichten

https://photos.app.goo.gl/wnpcYSVQQ53jxCc8A

Deze tekening kwam ik gisteren tegen tijdens het opruimen van mijn boekenkast. (In een enveloppe.) Ik heb geen idee hoe ik er aan kom, of hoe lang ik het heb. Het is ook niet iets dat ik normaal gesproken zou kopen, ik heb een voorliefde voor een hele andere stijl! Kent iemand dit? Het is een echte ‘tekening’; potlood en houtskool. De passé partout lijkt me zelf gemaakt. De maat is 30x45. Zou erg leuk zijn als iemand weet wie dit gemaakt heeft. Het is in ieder geval 'fascinerend'!

 
Ted Moderator 1,165 berichten

Het beste is om de tekening in te voeren in de catalogus. Dat kan in de rubriek Tekeningen/Schilderijen. Dat maakt het voor lezers van dit forum makkelijker om de tekening te bekijken en er een mening over te geven.

 

 
Danrobcop 11 berichten

Ok, Ted. Dank je! DIt is voor het eerst dat ik iets plaats op dit forum, dus tips zijn welkom:)

Take care,

Robert.

 
Harry56 551 berichten

Robert, ga je de tekening nog nog invoeren in de catalogus? Waar je de verplichte velden niet kan invoeren doe je voorlopig onbekend. We zijn benieuwd !  

 
Danrobcop 11 berichten

7921497 Bedankt voor reactie! Ik ben ook benieuwd. De foto's zijn helaas gekanteld, zo heb ik ze niet toegevoegd. Ik heb strak wel tijd om te kijken of dat kan veranderen.

Take care,

Robert.

 
Harry56 551 berichten

Robert, ik had in windows 10 ook dat probleem. Ben er achter gekomen dat ik na downloaden op mijn PC via bijsnijden en/of  draaien de optie opslaan moet kiezen en niet opslaan als. Maar wellicht is jouw systeem anders. Vwb de tekening is voor mij onbekend, zeker bijzonder het oogt als een moderne a la M.C.Escher ...... Ik hoop dat enkele kunstkenners meekijken. 

 
Jilles Catalogus beheerder 2,062 berichten

Rechtgezet

Reageer op onderwerp